Izvor:Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije/Dimitrije Goll

VUČIĆ ČESTITAO DODIKU Možete da računate na prijateljstvo SRB

Izvor: Nportal

27.10.2022.

18:58

"UVEREN sam da ćete istrajno i snažne volje raditi na tome da Republici Srpskoj donesete napredak"

Predsednik Aleksandar Vučić uputio je čestitku Miloradu Dodiku povodom izbora za predsednika Republike Srpske uz poruku da uvek može da računa na iskreno prijateljstvo i podršku Srbije.

“Primite iskrene čestitke povodom izbora za predsednika Republike Srpske i najbolje želje za uspeh na odgovornoj dužnosti.

Uveren sam da ćete istrajno i snažne volje raditi na tome da Republici Srpskoj donesete napredak, a svim njenim građanima blagostanje. Takođe sam uveren da ćete se svojim političkim iskustvom odgovorno nositi sa različitim izazovima današnjice, čuvajući ujedno mir i stabilnost u Bosni i Hercegovini.

BloombergAdria.com

 

Uvek možete da računate na iskreno prijateljstvo Srbije, kao i na našu nesebičnu podršku i saradnju u negovanju političkih, kulturnih, ekonomskih i duhovnih veza”, navodi se u Vučićevoj čestitki, saopštila je pres služba predsednika.

Podsetimo, CIK BiH objavio je danas izveštaj kojim se potvrđuje da je pobednik izbora za predsednika Republike Srpske Milorad Dodik. 

BloombergAdria.com

 

Dodik je u svom stilu prokomentarisao ovaj izveštaj i istakao da su se rezultati znali još 2. oktobra. 

Pored toga, novi predsednik Republike Srpske se zahvalio svima koji su glasali i onima koji su učestvovali u izbornom procesu u Republici Srpskoj bez obzira za koga su glasali.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".