Izvor:Foto: printskrin Instagram/mdeligt_

POTPUNO GOLA: Devojka proslavljenog fudbalera šokirala slikom

Izvor: Nportal

29.10.2022.

21:51

Holanđanka često obraduje svoje pratioce golišavim fotografijama, a sada je otišla korak dalje, te se skinula do gole kože.

Devojka proslavljenog fudbalera Matijasa Delihta Aneke Molenar objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj leži potpuno gola na krevetu, dok zamišljeno gleda napried,

Nije otkrila ništa o pozadini fotografije, samo je na slici povezala fotografa i holanđanskog poduzetnika čija firma proizvodi godišnje kalendare. Dakle, pretpostavlja se da je fotografija nastala za potrebe kalendara.

U svakom slučaju, jedno je sigurno: ovo nije prva fotografija na kojoj se devojka De Ligta tako slobodno pokazala posljednjih nedelja. Nedavno je objavila fotografiju u donjem vešu, želeći poslati posebnu poruku.

"Mogla bi izgledati kao mlada žena koja se oseća ugodno u vlastitoj koži. Ali pišem ovu poruku da vam kažem da to nije tako. Nije mi uvijek ugodno u vlastitoj koži. I to je u redu, ja sam čovjek", napisala je tada.

Molenar takođe tvrdi da je objavila mnogo fotografija kako bi dobila lajkove i priznanje. Posljednjih nedelja je, međutim, osećala "jaku averziju" prema društvenim mrežama. Stoga je nemontiranom fotografijom htjela pokazati da treba voleti i prihvatiti sebe.

Na kraju objašnjava da u budućnosti želi češće razmišljati o tome kako se bolje pokazati kao osoba. I srećom da je tako, jer mnogi će uživati u ovakvim prizorima...

Kada je reč o De Lihtu, on igra prvu sezonu kao igrač Bajerna pošto je letos kupljen od Juventusa.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Matijas de Liht #fudbaler #Matijas de Liht devojka #Aneke Molenar