Izvor:Foto: V. Danilov

PRVI PUT U JAVNOSTI: Slavica sa ćerkom na proslavi rođendana

Izvor: Nportal

30.10.2022.

16:25

DUGO ju je krila od javnosti.

Pevačica Slavica Ćukteraš je pre šest godina postala majka predivne devojčice Viktorije. Ona je odlučila da je ne eksponira u javnosti pogotovo ne bespotrebno kroz štampu i portalima. Na pitanja kako izgleda ćerka Slavice Ćukteraš, Viktorija liči li na majku ili oca, golmana Vladu Avramova javnost je ostala uskraćena, sve donedavno kada je estradna umetnica napravila izuzetak.

BloombergAdria.com

 

Slavica je priredila rođendansko slavlje svojoj ćerkici. Ona je zbog tog povoda sa ponosom podelila nekoliko fotografija sa rođendana. Sudeći prema fotografijama, vidi se da je devojčica porasla, a da je proslava organizovana u igraonici. Na rođendanu prisustvovali su drugari iz zabavišta, a na torti bili su postavljeni slavljenički afiniteti. 

BloombergAdria.com

 

Slavica je posle ovih fotografija dobuila pohvale od pratioca kako je požrtvovana majka koja će učiniti sve da njenoj ćerci bude prijatno. Sa Viktorijinim ocem, a zarad njenog zdravog odrastanja ostala je nakon razvoda u dobrim odnosima, te je zajedničkim snagama odgajaju. Ćerka Slavice Ćukteraš srećna je devojčica, koja uživa u ljubavi oba roditelja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".