Izvor:Foto: Tviter printskrin/@lojzija

SASLUŠAN KINEZ: Evo kako se branio nakon prebijanja ćerke

Izvor: Nportal

31.10.2022.

15:51

SRAMNA odbrana Kineza.

Pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu saslušan je kineski državljanin W.L. zbog sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici na štetu svoje maloletne ćerke, za koje delo je predviđena kazna zatvora od 2 do 10 godina.

Iznoseći svoju odbranu u prisustvu branioca po službenoj dužnosti osumnjičeni je priznao izvršenje krivičnog dela.

Između ostalog u svojoj odbrani pravdajući svoje postupke na teniskom terenu, time što je njegova ćerka kritičnog dana odbila da nastavi trening i da je zbog toga on hteo da je vrati na teren.

Na sve to ukazujući da mu nije bila namera da je povredi i da je tradicija u Kini da se poštuje hijerarhija i da on smatra da je on ispravno postupio jer je to u Kini dozvoljeno.

Nakon saslušanja postupajući zamenik je predložio sudu da se prema osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, kao i zbog uznemirenja javnosti, a s obzirom na način izvršenja dela koje mu se stavlja na teret kao i propisanu sankciju.

Podsetimo, pre neki dan se pojavio snimak porodičnog nasilja na teniskom terenu. Osnivač Fondacije Tijana Jurić, Igor Jurić je zgroženo podelio ovaj snimak na Tviteru. 

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".