Izvor:Foto: N. Paraušić/Aleksa Stanković

PRONAĐEN NAPADAČ: Poznato ko je nasrnuo na Anđeliju Arbutinu

Izvor: Nportal

03.11.2022.

21:21

BIVŠA košarkašica se oglasila za "Novosti" i otkrila je kako se oseća.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je večeras da je policija pronašla vozača N.J. (46) koji je jutros učestvovao u incidentu u Bulevaru Milutina Milankovića.

Prema pisanju medija, jutros je nakon verbalnog sukoba napadnuta poznata košarkašica i supruga sportskog novinara Slobodana Šarenca Anđelija Arbutina Šarenac nakon verbalnog sukoba u saobraćaju sa drugim vozačem.

Podsetimo, napad na poznatu košarkašicu dogodio se jutros kada je na njen automobil, marke "ford", u kojem je bila sa četrnaestogodišnjom ćerkom, u Novom Beogradu, naleteo Nenad J., vozač "volvoa". 

Nakon nezgode, i košarkašica i Nenad J. izašli su iz svojih automobila, a onda je on počeo da je vređa, psuje i na kraju ju je više puta gurnuo.

Arbutina je pala i slomila zglob leve ruke. U vozilu je sve vreme bila njena ćerka (14) koja je izašla iz vozila da pomogne svojoj mami.

Bivša košarkašica se oglasila za "Novosti" i otkrila je kako se oseća. 

- Dobro sam. I ruka mi je sad dobro. Hvala Bogu i dete je dobro. Ne bih više ništa izjavljivala o onome što se dogodilo, niti bilo šta komentarisala - izjavila je za "Novosti".

BloombergAdria.com

 

Tužilaštvo u saopštenju precizira da će povodom tog događaja, a nakon prikupljanja svih dokaza i utvrđivanja relevantnih cinjenica, biti podneta krivična prijava tužilaštvu protiv osumnjičenog zbog krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".