Izvor:Foto: O. Radošević

DANIČINA PRVA SARADNJA SA SINOM: Sada sam ja njegova glumica

Izvor: Nportal

07.11.2022.

12:38

GLUMICU Danicu Maksimović sin reditelj Miloš Lolić, angažovao je za jednu kompleksnu ulogu.

Danica je objasnila kako izgleda prva saradnja sa sinom koji je uspešan reditelj. Istakla je da je ova saradnja teža i komplikovanija: 

-Sada je on moj reditelj, a ja sam njegova glumica. Mi smo saradnici. Poseban je izazov raditi sa njm jer je veoma zahtevan, strog i precizan, a ja hoću da odgovorim na svaki njegov zahtev. Radila sam sa Dejanom Mijačem, Egonom Savinom i sa brojnim slovenskim rediteljima, al ovo je nešto sasvim drugo. Ovo je mnogo teže i mnogo komplikovanije. I Miloš lakše vikne na mene nego na bilo kog drugog kolegu. Ja ništa ne kažem, ali dođem kući i isplačem se. Posle nekog vremena on se javi i pita me da li sam se smirila- iskrena je glumica.

BloombergAdria.com

 

-Odnos izmeđun Miloša i mene je veoma kompleksan, ali dobila sam vrlo zahtevnu ulogu koja podrazumeva posebnu fizičku tranformaciju o kojoj još uvek ne bih da govorim. Biće to svakako veliko iznenađenje za gledaoce- izjavila je Danica i dodala da joj fizička aktivnost prija:

-Moj dan je nezamisliv bez vežbanja. Između pola sata i četrdeset minuta radim vežbe za ruke, noge, za sve kosti i zglobove. Najviše pilates i jogu, najčešće na podu i sa tegićima u rukama, zavisi šta mi se tog dana učini najpotrebnijim- objasnila je za "Gloriu".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".