Izvor:Foto: Profimedia

ŠER POTVRDILA VEZU SA 40 G. MLAĐIM: "Tretira me kao kraljicu"

Izvor: Nportal

09.11.2022.

14:05

PEVAČICA Šer (76), najpoznatija po hitovima kao što su "Believe" i "Turn Back Time , potvrdila je vezu sa 40 godina mlađim producentom Aleksandrom Edvardsom.

Ona je naglasila da su srećni i da nikome ne smetaju. Šer je priznala i da su se upoznali na Nedelji mode u Parizu prošlog meseca i da ga je već upoznala sa svojom porodicom.

Mlađi muškarci su joj bili zabavniji i zanimljiviji. Veza sa glumcem Valom Kilmerom punila je novinske stupce. Niko, čak ni sam Val, nije bio siguran kako i zašto su završili zajedno. Upoznali su se na zabavi zajedničkog prijatelja, ali Kilmer je bio siguran da ona nije žena za njega jer ju je smatrao „ženom sa naslovnice tabloida koja žudi za pažnjom“. Šer mu je dokazala da je suprotna svemu što je mislio o njoj i završili su zajedno. Kasnije su shvatili da je bolje da ostanu prijatelji, a njihovo prijateljstvo traje godinama.

BloombergAdria.com

 

Bila je i u vezi sa Tomom Kruzom i Vorenom Bitijem, DŽinom Simonsom i Timom Medvecom, dok je poznato da je Aleksandar bio u vezi sa manekenkom Amber Rouz, bivšom devojkom repera Kanjea Vesta koju je priznao da ju je varao.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".