Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/acasofronijevic

"NISAM MOGAO DA VEŽEM PERTLE": Aca o borbi sa kilogramima

Izvor: Nportal

09.11.2022.

14:48

HARMONIKAŠ je smršao 42 kilograma.

Harmonikaš Aleksandar Sofronijević imao je toliko kilograma da sam nije mogao ni pertle da zaveže. Razlog za prekomernu kilažu bio je neuredan način života. Umeo je da pojede i 40 ćevapa, nije bio fizički aktivan, a nedostajalo mu je i redovan san.

"Imao sam 128 kilograma, nisam mogao da se savijem da zavežem pertlu, mama mi je zapertlala. To je bilo neke 2008. godine a sada variram između 88 i 90 kila, znači oko 42 kilograma sam smršao. Sad zamislite harmoniku od 13 kilograma i ta kilaža tada i ne znam koliko bi u mom poslu mogao da izdržim. Ko zna da li bih dobio šećer i da i bi mi srce izdržalo. Moja energija i moj mozak su drugačiji sada, mnogo bolje sviram, sve mi je lakše, bolja koncentracija", rekao je muzičar koji ne krije da je veliki gurman.

"Svakako da sam krenuo dalje, jedan period patnje je morao da se prođe. Sada pamtim samo najlepše stvari, mi smo uživali u ljubavi dok je sve to trajalo. Ponosan sam jako na taj period koji sam proveo sa Sanjom i želim joj zaista sve najlepše u životu", kazao je harmonikaš.

BloombergAdria.com

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".