Izvor:Foto: Printskrin Jutjub/Zadruga Official

ZVEZDANOVA ŽENA BESNA: "Zna ko sam - neće se lepo provesti"

Izvor: Nportal

09.11.2022.

21:05

DANIMA se polemiše u šestoj sezoni Zadruge o odnosu Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića.

Zvedana su zadrugari povezivali i sa Majom Marinković, ali su Slavnić i Marinkovićeva oštro demantovali da među njima postoji bilo šta više do samo prijateljstva.

Zbog mnogih insinuacija, supruga Zvezdana Slavnića je prokomentarisala učešće svog muža.

BloombergAdria.com

Ana je navela da je ona, stub porodice, te da sa visine gleda rijaliti program, budući da je svesna sebe i svoje vrednosti.

- Zvezdanovo učešće mi se dopada po pitanju svih tema u pomenutom šou programu ali veliki akcenat stavljam na njegovo ponašanje i odnosa sa ženama koje su unutra. Smatram da jedan čovek koji ima 46 godina ne bi sebi smeo da dozvoli da ima takav način ni priče ni ponašanja i iskreno, šokirana sam. Kada imaš stav u odnosu, ne može da se dogodi nikakva  priča a svedoci smo da se njemu to već često dešava. Ja ovo mišljenje nemam od pre 2 dana imam ga već duže vreme. Videćemo šta će sve ovo doneti njemu a šta mu uzeti.

- U svakom slučaju malo je reći da je ovo ispravno ponašanje oženjenog čoveka.  Ali kako bi rekli zadrugari da poentiram "Ne radiš ništa, a zapravo radiš sve"! - rekla je Zvezdanova supruga.

- Ja sam stub koji održava da se sve ne raspadne i on to zna. On vrlo dobro zna ko sam ja - rekla je Ana, a na pitanje da dobije poziv sa Zvezdanom, Slavnićeva supruga nam je rekla:

- Mislim da mu ne bi bilo ni malo prijatno kada bi 5 miliona ljudi čulo šta ja imam da mu poručim - zaključila je Ana.

(Srbija Danas)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".