Izvor:Foto: Instagram printskrin/micicmarijana

OTAC POZNATI PEVAČ: OVIM poslom se bavi Marijanin muž

Izvor: Nportal

15.11.2022.

09:20

LEPA voditeljka Marijana Mićić već deset godina uživa u ljubavi sa Milošem Marjanovićem.

Marijana je iz ljubavi sa Milošem dobila ćerku Anu, ali su retki oni koji znaju detalje iz njenog života.  

NJen supru Miloš Marjanović je producent po profesiji a javnost nije upoznata sa time da je slavni pevač Srđan Marjanović njegov otac.  Marijana i Miloš su se upoznali slučajno na hodniku, a ljubav između njih dvoje traje oko deset godina. 

- Upoznali smo se na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu, pa sam ga primetila – rekla je Mićićeva za sudbonosni susret. 

- Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav - istakla je voditeljka da ju je muž promenio na bolje. 

- Kad imate dvadeset i neku, burnije reagujete na svaki partnerov gest. U tim godinama manje je kompromisa, a više rasprava, pa veze brže pucaju. Kod nas se sve lepo poklopilo. Miloš je „u glavi tačan“ za odnose, pa je uspeo da i mene kanališe do granice da sada i ja isto reagujem. On je znao je da u svakom trenutku reaguje kad mi dođu „žute minute“, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna. On je sve to sveo na minimum - istakla je tada glumica o svojoj vezi i partneru.- dodala je Marijana. 

(Glosi)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".