Izvor:Foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

ŠMEKERSKI, NEMA ŠTA: Kasiljas poljubio voditeljku u programu

Izvor: Nportal

15.11.2022.

21:49

Najpoznatiji par Mundijala 2010. godine, golman Iker Kasiljas i njegova lepša polovina novinarka Sara Karbonero, proslavili su titulu šampiona sveta – poljupcem, ali ne “u četiri oka”, već za vreme intervjua pred milionima gledalaca. Podsetimo se kako je to izgledalo.

Kapiten španske fudbalske reprezentacije, Iker Kasiljas, poljubio je svoju tadašnju devojku, jednu od najslavnijih sportskih novinarki, Saru Karbonero, za vreme intervjua na španskoj televiziji. Nakon osvajanja titule svetskog prvaka u fudbalu, tokom intervjua u kome se Kasiljas zahvalio porodici i saigračima, on je pogledao Saru i poljubio je, a zatim otišao iz kadra.

Prisutni su aplaudirali, a Sara se nakon trenutka zbunjenosti, javila kolegama u studiju.
A sve je izgledalo ovako: Sara: „Kako se osećaš?“ Kasiljas: „Veoma sam srećan, mislim da samo zaslužili sve ovo, od početka do kraja. Želeo bih da se zahvalim svima koji su me oduvek podržavali – roditeljima, braći…“ (Zastaje i kreće da plače). Sara: „Hajde da razgovaramo malo o utakmici?“ Kasiljas: „Ne…“ (Poljubac). https://www.youtube.com/watch?v=MtjGF2StH9I&t=46s&ab_channel=EntrentaimentTVchannel

Sara, koja je radila za jednu špansku televiziju, bila je jedina devojka nekog od španskih reprezentativaca, koja je, zahvaljujući poslu, mogla da dođe u kontakt sa svojim dečkom i zbog toga je bila omražena u Španiji tokom početka šampionata sveta. Posle poraza od Švajcarske na startu Svetskog prvenstva, bila je optužena da je dekoncentrisala Ikera, jer je stajala blizu njegovog gola. Inetrnetom su kružili i snimci njenog intervjua sa svojim dečkom, koji nisu nailazili na odobravanje. Ipak, nakon osvajanja titule i ovog gesta njenog dragog sve joj je oprošteno.


“Poljubac sam doživela baš kako ste i videli. Nisam uopšte očekivala da će me poljubiti. Radila sam naporno i koncentrisala se na sve te intervjue. Kada se to dogodilo u tenutku smo zaboravili na sve, međutim, nismo ni bili svesni koliko je to privuklo medijske pažnje. Iker se u tom trenutku osetio da želi da me poljubi i za mene to je bila predivna stvar.” – rekla je tada Sara kojoj se ovaj momenat stalno vraća u mislima i budi najdublje emocije. Iker Kasiljas i Sara Karbonero su se kasnije venčali i postali roditelji.
(sportskasecanja.rs)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".