NAPRAVITE NAJBOLJI PREBRANAC: Ukusno, a recept jednostavan
16.11.2022.
11:09
PASULJ je izuzetno hranljivo i ukusno jelo, a da stvar bude još bolja jednostavan je za pripremu bez obzira na sortu.
Širom sveta mogu se pronaći mnoga regionalna variva od pasulja poznata kao čorba od pasulja, koja uključuju sporo kuvanje pasulja sa mešavinom povrća i mesa. Obilno varivo od pasulja, u Srbiji poznato i kao čorbast pasulj, vojnički pasulj, pasulj na tavče, jedno je od najrasprostranjenijih u restoranima širom Srbije i obično se jede u svim godišnjim dobima.
U nastavku pročitajte recept za pasulj prebranac koji možete jesti i kada je post, a može se služiti i na posnim slavama.
Sastojci:
- 500 g pasulja
- 3 glavice crnog luka
- mlevena paprika
- so
- biber
- ulje
Priprema:
(Stvar ukusa)
BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI
Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".