Izvor:Foto: Profimedia

SVEŽE RAZVEDENA: Bred Pit u vezi sa 29 leta mlađom lepoticom

Izvor: Nportal

16.11.2022.

13:59

JEDAN od najvećih zavodnika Holivuda uživa u novoj ljubavi.

Kako saznaje Daily Mail, glumačka zvezda viđena je u društvu bivše supruge američkog glumca Pola Veslija, a delovali su poprilično prisno.

Bred i Ines de Ramon viđeni su u nedelju na Bonovom koncertu u Los Anđelesu, a glumac ju je pritom držao za ramena i privlačio bliže sebi dok su razgovarali s prijateljima, Sindi Kraford i njenim suprugom Rendeom Gerberom, Šonom Penom i Vivijem Nevom.

BloombergAdria.com

 

Obučen u kežual farmerice, sivu jaknu i šešir, Bred je delovao vrlo opušteno, te se čini da mu je Inesino društvo i te kako prijalo.

Ines, koja je inače dizajnerka nakita, pojavila se u kožnatim pantalonama, košulji i s upečatljivom žutom torbicom, poznatog brenda. Nakon koncerta, Bred se odvezao u svom automobilu, a de Ramon je koncert napustila u pratnji njegovog telohranitelja.

Ines i njen bivši suprug u septembru ove godine objavili su da se razvode nakon gotovo tri godine braka. "Odluka o razvodu je zajednička i dogodila se pre pet meseci", rekao je ranije predstavnik slavnog para za People i dodao da više ne žive zajedno.

BloombergAdria.com

 

Podsetimo, Breda su ranije strani mediji povezivali s 27-godišnjom nemačkom manekenkom Nikol Poturalski, kao i s jednom od najpopularnijih manekenki, Emili Ratajkovski, koja je takođe nedavno objavila da se razvodi od supruga koji ju je navodno varao.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".