Izvor:Foto: Printskrin

ŠEST GODINA VEZE Pevaču In Vivo pijani košarkaš ubio devojku

Izvor: Nportal

20.11.2022.

11:08

PEVAČA je strašna vest zadesila na turneji u Beču

Pevač grupe "In Vivo" Neven Živančević doživeo je jezivu tragediju. LJubav sa Nevenom Dragutinović nakon šest godina okončala je njena smrt. Taj, 3. novembar 2012. godine, kada je nastradala u saobraćajnoj nesreći na uglu Francuske i Ulice cara Dušana, u Beogradu, pamtiće zauvek.

Pevača je strašna vest zadesila na turneji u Beču. Odmah se vratio u Srbiju, kako bi bio uz njenu porodicu, a potom se od voljene oprostio i na društvenim mrežama.

BloombergAdria.com

- A ja živeo bih sad, ovaj život unazad, više te ljubio, bolje te čuvao. A ja živeo bih sad, ovo malo godina, sa tobom unazad, zauvek unazad - deo je pesme posvećene tragično preminuloj Neveni.

Nakon te pesme, Neven se ponovo povukao iz javnosti, a sa njim i drugi član Igor, i prošlo je mnogo vremena dok nismo čuli novu pesmu ovog dvojca. On je gostujući u jednoj emisiji prošle godine priznao da je sada u srećnoj vezi, prvi put nakon 2012. godine i da se konačno vratio poslu.

Nevena Dragutinović (29) poginula je kada je na nju na uglu Francuske i Ulice cara Dušana, velikom brzinom i sa 0,98 promila alkohola u krvi, naletio košarkaš Kimani Frend (35) sa Jamajke. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".