Izvor:Foto: N. Paraušić, Profimedia, Instagram printskrin/nebogudelj5/ATA images

VELIKA PODRŠKA: Pored Tase i ONI bodrili Gudelja i "orlove"

Izvor: Nportal

26.11.2022.

14:10

PRED SRBIJOM su dve veoma važne utakmice koje će odlučivati o daljoj sudbini reprezentacije na Mundijalu pa će podrška sa tribina mnogo značiti "orlovima" koji se trenutno nalaze na deobi poslednjeg mesta grupe G zajedno sa selekcijom Kameruna.

Reprezentacija Srbije poražena je na otvaranju Svetskog prvenstva od selekcije Brazila rezultatom 2:0 u okviru prvog kola grupe G.

Strelac oba pogotka na ovom meču bio je napadač Totenhema Rišarlison koji je srušio snove srpske javnosti o mogućem podvigu protiv "karioka".

Na ovoj utakmici viđeno je pregršt atraktivnih poteza, a nije izostala ni podrška sa tribina. Na stadionu u Dohi okupio se veliki broj srpskih navijača koji su bodrili našu reprezentaciju.

Iako su brazilski navijači bili znatno brojniji, u određenim periodima navijači "orlova" su ih ubedljivo nadglasali. 

BloombergAdria.com

 

Na stadionu su tokom utakmice sa Brazilom bili i roditelji srpskog veznjaka Nemanje Gudelja koji su pružali podršku svom sinu, ali i celoj reprezentaciji Srbije.

Gudelj je na svom Instagram profilu podelio fotografiju svojih roditelja sa razvijenom srpskom zastavom nastalu neposredno pre utakmice sa Brazilom. 

BloombergAdria.com

 

Srpskog fudbalera na Svetskom prvenstvu u Kataru prati i njegova devojka, pevačica Anastasija Ražnatović.

Podsetimo, porodica Gudelj poznata je kao sportska porodica. Nemanjin otac je Nebojša Gudelj bivši srpski fudbaler i proslavljeni bek Partizana te sigurno zna iz svog iskustva koliko je podrška bitna pred neki važan meč. Pored srpskog velikana, stariji Gudelj branio je i boje NAC Brede i Sparte iz Roterdama. Upravo je njegova internacionalna karijera razlog što je Nemanja prošao fudbalsku akademiju Brede, kluba za koji je upisao i svoj prvi zvanični meč u seniorskoj karijeri. 

BloombergAdria.com

 

Pored dva zapažena fudbalera, u porodici Gudelj još dva člana se nalaze u sportskim vodama. Reč je Nemanjinom mlađem bratu Dragiša koji je fudbaler i sestri Vanji koja je teniserka. Nebojšin mlađi sin, rođen u Holandiji, pošao je očevim stopama i igra na poziciji levog beka.

Pred Srbijom su dve veoma važne utakmice koje će odlučivati o daljoj sudbini reprezentacije na Mundijalu pa će podrška sa tribina mnogo značiti "orlovima" koji se trenutno nalaze na deobi poslednjeg mesta grupe G zajedno sa selekcijom Kameruna. 

Fudbaleri Srbije narednu utakmicu igraju u ponedeljak, 28. novembra, od 11.00 časova protiv selekcije Kameruna, dok će Brazilci odmeriti snage sa ekipom Švajcarske istog dana od 17.00 sati.

BloombergAdria.com

 

Poslednju utakmicu naša ekipa igra 2. decembra od 20.00 časova protiv selekcije Švajcarske.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".