Izvor:Foto: Fejsbuk printskrin/RTL Danas/Profimedia

SVI U ŠOKU: Ronaldo i Mesi žele da igraju za Hrvatsku

Izvor: Nportal

28.11.2022.

14:47

KRISTIJANO Ronaldo i Leo Mesi otkrili su da bi voleli da igraju za hrvatsku reprezentaciju.

Neretko se dešava da roditelji svojoj deci daju imena po svojim idolima ili ljudima na koje se ugledaju. Ono čime se oni vode je da će zahvaljujući takvom imenu i njihova deca poprimiti osobine tih osoba. 

Imena Kristijano Ronaldo i Leo Mesi verovatno su najpoznatija imena u svetskoj fudbalskoj javnosti, ali retko ko bi svoje dete nazvao tako. Ipak, to nije slučaj i sa porodicom Stojanović. 

Naime, u hrvatskom gradu Slavonski Brod žive dva dečaka starosti devet godina, po imenu Kristijano Ronaldo i Leo Mesi Stojanović. Kako prenosi RTL Danas, oni su imena dobili jer im očevi navijaju za Barselonu i Real Madrid.

BloombergAdria.com

 

- Navijamo za te klubove brat i ja. Kad je supruga ostala trudna, odlučio sam odmah da ću to ime dati svom sinu - Leo Mesi, brat je isto tako odlučio da mu sin bude Kristijano Ronaldo - kaže otac Lea Mesija, Željko Stojanović.

Mesi je sramežljiv, Ronaldo nije, Leo ima bolji šut, a Kristijano je bolji tehničar. Kada porastu želeli bi da budu fudbaleri i steknu slavu svojih imenjaka.

BloombergAdria.com

 

Kako kažu, od hrvatskih reprezentativaca najdraži im je Luka Modrić.

- Leo Mesi mi je dobar kao prijatelj, a i kao igrač - kaže Kristijano Ronaldo o svom bratu.

Kada im na turnirima pročitaju imena, svi ostanu u neverici. Tako je bilo i u školi.

BloombergAdria.com

 

- Učiteljica je isto bila malo iznenađena otkud nam je ta ideja bila da damo takvo ime. Rekli smo samo da smo tako odlučili i to je to. Dok je bio El Klasiko i dok je bio Mesi u Barseloni, a Ronaldo u Real Madridu, mi se svi skupimo, ja navijam za Barselonu, brat za Real Madrid i gledamo zajedno. Svađe bude, ali više navijanja - dodaje Željko.

Oba dečaka treniraju fudbal te nije isključeno da za reprezentaciju Hrvatske jednog dana zaista zaigraju Kristijano Ronaldo i Leo Mesi. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".