Izvor:Foto: Profimedia/M.Labudović

DETALJI PROSTITUISANJA POLICAJKE Snimke okačio dečko iz osvete

Izvor: Nportal

29.11.2022.

07:19

U MEDIJIMA je protekle nedelje odjeknula vest o hapšenju policajke (27) zbog prostitucije. Detalji iz prekršajne prijave otkrivaju šokantne podatke o tome šta na šta je sve uhapšena bila spremna da bi došla do materijalne koristi.

Policajka (27) koja je prošle sedmice uhapšena zbog prostitucije završila je iza rešetaka nakon što je dogovorila oralni seks s muškarcem i ženom u zamenu za skupoceni telefon "ajfon 13", čija je cena oko 100.000 dinara

Kako je utvrđeno istragom, bludna policajka prostituisala se u beogradskim hotelima i luksuznim stanovima, a za seks utroje naplaćivala je i do 1.000 evra u kešu ili u zamenu za neki skupoceni poklon.

- Protiv policajke je podneta prekršajna prijava po Zakonu o javnom redu i miru, za šta se najčešće izriču samo novčane kazne, bez zatvorske, ali branilac osumnjičene je tražio izuzeće postupajućeg prekršajnog sudije, pa je ročište na kom je trebalo da iznese odbranu odloženo - kazao je naš izvor, i dodao:

- Ona je izvesno vreme bila pod prismotrom Službe unutrašnje kontrole MUP, nakon što su se u avgustu pojavili njeni seks-snimci, pa je tako utvrđeno i da se prostituisala. Klijente je zadovoljavala sama ili zajedno sa jednom drugaricom, a uhapšena je nakon što je dogovorila grupni oralni seks sa jednim parom u zamenu za telefon "ajfon 13".

Podsetimo, porno-policajka, kako je prozvana u javnosti, bila je u žiži javnosti pre tri meseca kad su se na internetu pojavili snimci kako oralno zadovoljava kolegu dok su pohađali Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO) u Sremskoj Kamenici. Tada se snimala i kako simulira oralni seks sa bananom u svlačionici COPO.

Kako su mediji ranije pisali, snimke seksa je okačio njen dečko, i to iz osvete, nakon što je saznao da ona ima drugog i da se usput bavi prostitucijom.

(Informer)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".