Izvor:Foto: Printskrin Instagram/ cristiano

VISOK STANDARD: Ronaldova deca moraju da poštuju ova pravila

Izvor: Nportal

30.11.2022.

22:28

SVAKI roditelj smatra da zna šta je najbolje za svoje dete, pa tako ni Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera sveta, nije izuzetak.

Godine 2010. je dobio svoje prvo dete, imenjaka Kristijana juniora. Nije želeo da otkrije identitet majke koja nije uključena u život dečaka. Kasnije, 2017. godine dobija blizance Evu i Matea uz pomoć surogat majke, a iste godine i Alanu, ćerkicu sa izabranicom Georginom Rodrigez. Ove godine je dobio još jedan par blizanaca - Anhela i Belu, međutim, dečak je vrlo brzo nakon rođenja i preminuo.

Trening nekoliko sati dnevno

Najstariji sin Portugalca trenira i po nekoliko sati dnevno, a Ronaldo je predvideo svetlu budućnost mališanu. On je naučio da se tušira hladnom vodom i nikako ne jede brzu hranu.

BloombergAdria.com

 

Zdrav, ali rigorozan način života

- Praktikujem visoko proteinsku hranu, sa puno zdravih ugljenih hidrata, žitarica od celog zrna, voća i povrća i izbegavam slatkiše - opisao je Portugalac jednom prilikom. Dodao je da ne konzumira gazirana i nezdrava pića, a da pije mnogo vode dnevno. Ovaj režim važi i za ostatak porodice.

BloombergAdria.com

 

Uprkos striktnoj ishrani, Ronaldova deca s vremena na vreme mogu da uživaju u ponekoj poslastici. Ronaldo je 2016. godine objavio snimak kako njegov sin trči na traci i govori:

- Pojeli smo sladoled, sada je vreme da vežbamo.

BloombergAdria.com

 

Deca su mu upisana u prestižnu školu za milionere u Portugalu, važi za jednu od najboljih u zemlji, potvrdili su portugalski mediji ove godine.

Prostor i privatnost

Georgina, Ronaldova verenica, je u dokumentarcu spomenula da je njihovoj porodici neophodan luksuz i na putovanju. Traže smeštaj sa više soba, prviatnim bazenom, lakim pristupom marini gde može da pristaje manji brod i veći komad zemlje kako ne bi napuštali vilu ukoliko žele da prošetaju.

BloombergAdria.com

https://www.youtube.com/shorts/8FSXum3k0TQ

Što se tiče lične higijene i tu postoji strog režim. Pojavio se i snimak gde proverava Ronaldo svoju decu da li su svi mališani oprali ruke pre jela.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".