Izvor:Foto: RTS printskrin/Instagram printskrin/sofijamilo/ana_rajkovic

Kako je Kosjerina reagovala na reči o ŽENAMA FUDBALERA

Izvor: Nportal

02.12.2022.

08:44

NEKADAŠNJI fudbaler Rade Bogdanović ovih dana je privukao pažnju javnosti komentarima na dešavanja na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru, u okviru specijalnog programa na RTS-u. Naročito je prašinu podiglo njegov uvredljiv komentar na račun žena fudbalera, a neki smatraju da je izostala adekvatna reakcija i voditelja, posebno voditeljke Dragane Kosjerine.

Dok je govorio o pripremama za meč sa Švajcarcima, "locirao je problem". Bogdanović je rekao da mu se ne sviđa što su tamo otišle supruge fudbalera.

- Sad kad dođu žene, a realno žene fudbalera – na ovu lovu, na ovu paruštinu, to je parada kiča. Gde kič dođe tu nema ni sreće ni raspoloženja. Ali ja se nadam da će oni da shvate važnost ove utakmice - izgovorio je Bogdanović.

BloombergAdria.com

 

- Ja da sam na njihovom mestu ja bih već večeras ugasio telefone, rekao bih: što ste me zvali - zvali, ja se koncentrišem na utakmicu, ljuljaj to dete, kupaj se u tim milionima i pusti me da igram - dodao je.

Ipak, reakcija voditelja nije baš izostala, samo je mnogi nisu registrovali.

BloombergAdria.com

 

Zapravo, bilo je očito da je voditeljskom paru bilo neprijatno zbog oštrih komentara. Dok se Jovan Memedović smejao i češkao po glavi, Dragana Kosjerina je nakrivila glavu, uz upitan osmeh.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".