Izvor:Foto: Instagram/printskrin/ninaphoenix

HRVATICA ZALUDELA MREŽE: Šahovnica ne sakriva atribute

Izvor: Nportal

02.12.2022.

17:28

HRVATSKA navijačica nalazi se u centru pažnje medija i društvenih mreža. Na Instagramu je prati više od 367 hiljada ljudi, a postala je poznata prošle godine kada je sa bujnim poprsjem zaigrala uz hrvatsku navijačku pesmu "Igraj moja Hrvatska".

Hrvatska navijačica iz Splita, umetničkog imena Nina Feniks (26) uzburkala je društvene mreže. Ona je pred utakmicu Hrvatske sa Belgijom objavila provokativnu fotografiju u uskoj majici sa crveno-belim kokcicama

NJen Instagram nalog prati više od 367 hiljada ljudi, a u središte pažnje dospela je prošle godine kada je u kupaćem kostimu sa kockicama zapevala hit "Igraj moja Hrvatska".

- Strastvena sam navijačica "vatrenih" i ovim putem im poručujem da se sete da su viceprvaci sveta, još uvek. Tako da je medalja minimalno što očekujem - rekla je za hrvatske medije. 

Iako lično ne poznaje trenutno najpopularniju hrvatsku navijačicu u Kataru, Ivanu Knol pohvalila je njen kockasti modni brend.

Nina je završila umetničku školu, i prema izjavi bavi se fotografijom i umetnošću. Više od 90 odsto njenih pratioca na društvenim mrežama dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije i drugih zapadnih zemalja.

- Sa razlogom se nisam promovisala jer mi je poznato da Hrvati baš i nemaju istančan ukus za obline - objasnila je zanosna Splićanka.

Dodala je da ljudi često pogrešno ističu njen obim grudi, koji prema zadnjem merenju iznosi 142 cm, dok joj je obim leđa svega 82 cm.

- Za sve one koji se pitaju kako je to moguće, moje grudi neprestano rastu od ranog puberteta i još nisu prestale. Stručni medicinski termin za takvu vrlo retku pojavu je macromastia - ispričala je Nina i dodala da je u potpunosti prirodna.

- Bez ijedne najmanje estetske korekcije tela i lica, i to je ono što me izdvaja od svih ostalih - kazala je Nina u najskorijoj izjavi. 

(24sata.hr)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".