Izvor:Foto: ATA images/Profmedeia

RADA OPET BRILJIRA: Pevačica otkrila svog favorita u Kataru

Izvor: Nportal

04.12.2022.

15:55

SVETSKO prvenstvo u fudbalu glavna je tema medija širom planete u proteklih nekoliko nedelja. Da mundijalska groznica ne drma samo muškarce pokazuju mnogobrojne fotografije žena koje burno prate dešavanja na fudbalskim terenima u Kataru.

O najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, kako se često naziva fudbal, razmišlja i srpska pevačica Rada Manojlović koja je nedavno davala savete selektoru reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju. 

Naime, ona je pred odlučujući meč sa Švajcarskom, koju je srpska selekcija, nažalost, izgubila, javno objavila kako treba postaviti igru. 

BloombergAdria.com

 

- Taktika napad sa dva špica - napisala je Rada u opisu fotografije na kojoj pozira u prekratkom miniću. Na ovoj fotografiji su u prvom planu njeni najjači atributi - noge. 

I pored toga što su "orlovi" ispali sa prvenstva sveta, pevačica nastavlja da prati takmičenje, a danas je na svom Tviter profilu istakla i za koga navija u nastavku Svetskog prvenstva. 

- Danas kuća na Senegal - istakla je Manojlovićeva koja je na današnjoj utakmici, u kojoj se od 20 časova sastaju Senegal i Engelska, prednost dala afričkoj ekipi. 

- Ma, imaju Englezi sreće, ali Senegalci su zaslužili da idu dalje. Samo da se ovi (Senegalci) rastrče, da ima daju koji gol, pa da se posle zatvore. Ne volim nikako tu englesku školu, zategnuto, igra se na jedan gol i zatvara se utakmica - napisala je Rada i istakla da na takav način igra Totenhem. 

Pored ove utakimce, Rada se osvrnula i na utakmicu koja počinje od 16 časova, u kojoj igraju Francuska i Poljska. Na ovom meču, Rada daje prednost Francuzima. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".