Izvor:Foto: Tanjug/AP

PROMENILA POL: Devojka Mbapea 1. TRANSRODNA osoba u Plejboju

Izvor: Nportal

12.12.2022.

11:29

MLADI par je navodno u vezi već nekoliko meseci, a prvi put su viđeni zajedno letos.

Fudbalska reprezentacija Francuske nalazi se u Kataru gde čeka meč sa selekcijom Maroka u okviru polufinala Svetskog prvenstva.

Prva zvezda tima i trenutno najbolji strelac šampionata Kilijan Mbape nastavio je da oduševljava svojim partijama. Mladi Francuz je na pet utakmica upisao isto toliko pogodaka, a uz to je podelio i jednu asistenciju. 

Kako pišu strani mediji, najveća podrška napadaču Pari Sen Žermena je njegova devojka Ines Rau,  poznata francuska manekenka i Plejboj zečica.

BloombergAdria.com

 

Ovaj mladi par je navodno u vezi već nekoliko meseci, a prvi put su viđeni zajedno letos, tokom odmora u Kanu. 

Kako kaže, izlazak u javnost sa priznanjem da je transrodna osoba bilo je oslobađajuće iskustvo. 

- Spas je govoriti istinu o sebi, bilo da je u pitanju pol, seksualnost, bilo šta. LJudi koji vas odbacuju nisu vredni toga. Ne radi se o tome da vas drugi vole; radi se o tome da voliš sebe - rekla je ona svojevremeno u intervjuu za Vašington post.

Ona je rođena u Parizu, u porodici migrana iz Alžira i Maroka, a karijeru je započela kao plesačica na Ibici, kada se sprijateljila s di-džejem Dejvidom Getom.

Kada je imala 23 godine, pozirala je naga za jedan poznati francuski magazin, nakon čega je njena karijera "eksplodirala", pa je počela da sarađuje s mnogim brendovima i pojavila se u prestižnom modnom časopisu.

Ona je, takođe, istaknuta borkinja za prava transrodnih osoba. U nastavku teksta pogledajte kako izgleda Ines Rau.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".