Izvor:Foto: reprint TV Novosti, Jutjub printskrin/Iz Profila Tv Grand

KOLEGE ME ZAGLEDAJU: Glumica zbog bolesti izgubila 10kg

Izvor: Nportal

14.12.2022.

09:49

GLUMICA Zlata Numanagić (72) pre nekoliko godina suočila se sa teškim zdravstvenim problemima

Čuvena Lola iz "Srećnih ljudi", glumica Zlata Numanagić, jedno je od omiljenih lica domaće kinematografije.

Neko vreme nije je bilo na malim ekranima, a u tom periodu imala je i operaciju kile na dijafragmi, zbog čega se često suočavala sa pitanjima o svom izgledu.

BloombergAdria.com

- Operisala sam kilu na dijafragmi, zbog čega sam bila na posebnom režimu ishrane. Jela sam tečnu hranu, potom kašastu, i dok sam se vratila na čvrstu skinula sam desetak kilograma, mada bi se na moju visinu videlo i nekoliko. Kako god, nosila sam konfekcijski broj 42, a sad mi je taman 36. Najviše mi je žao kad kolege počnu da me zagledaju i pitaju jesam li dobro, sa naglaskom na ono 'dobro'. Odgovorim da sam odlično, a pošto imam smisla za crni humor utešim ih da ne brinu jer nemam rak - kroz smeh je ispričala jednom prilikom glumica za "Hello".

BloombergAdria.com

U trenutku svoje najveće slave, kada je njen sin Fedor napunio 23 godine, Zlata je ponovo srela svoju prvu ljubav Đorđa Tokina, koji je tada nakratko došao iz Amerike u Beograd. NJihova ljubavna bajka, nažalost, prekinuta je smrću Đorđa, ali je Zlata zahvalna i srećna što je imala priliku da je proživi.

- On je tamo bio na doktoratu, a ja sam mu se pridružila kad sam završila snimanje. Nažalost, posle godinu i po Đorđe se razboleo i napustio nas je. 'Dabogda imao, pa nemao' obično se koristi kao kletva, ali ja sam imala svoju bajku. Da njega nije bilo, ne bih verovala da prava ljubav postoji i u zrelim godinama. Pre njega sam mislila da ono što želim od života i ljubavi ne postoji, ali me je razuverio i pokazao mi da je sve moguće. Zauvek sam zahvalna zbog toga što sam imala - otkrila je tada.

BloombergAdria.com

Zlata je danas ponosna baka, a za unuka odvaja svaki slobodan trenutak.

- Svaki slobodan trenutak provodim sa njim. I kad me drugarice zovu na ručak, kažem da ne mogu jer čuvam unuče. I više ne mislim koliko ću da živim, nego koliko ću da učestvujem u njegovom odrastanju. Verujem da su babe i tetke veoma dragocene za odrastanje, bar sam ja imala takvo iskustvo i mnogo mi je značilo", objasnila je za pomenuti list glumica, koju će publika uskoro moći da gleda u seriji "Igra sudbine" - gde je zamenila koleginicu Danicu Ristovski u ulozi Lile.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".