Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Nikad nije kasno

"ISTINA, RAK 3. PUT" Pevačici opala kosa, uklonjena joj dojka

Izvor: Nportal

15.12.2022.

10:02

ŽIVOTNA borba pobednice muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" se ne završava. Bojana Bajraktarević otkrila je da ponovo ima rak!

Bojana je otišla na preglede koji su potvrdili da je bolest ponovo uzela maha:

- Istina je, po treći put imam rak dojke. Urađena mi je mastektomija (operacija uklanjanja dojke, a ponekad podrazumeva i uklanjanje i drugih tkiva, koja se nalaze u blizini dojke, kao što su limfni čvorovi, prim. aut.), završila sam s primanjem hemioterapije i sad pijem lek. Predstoje mi ciklusi zračenja, dakle, sve isto kao prošli put. Naravno, predaje nema, borim se i idem dalje! Nadam se da ću ovaj put trajno uspeti da pobedim bolest i da će mastektomija dati rezultate - izjavila je pevačica.

Bojana je započela lečenje hemioterapijama koje je isrpljujuće, a ovaj put joj je opala i kosa. Međutim, to je ne sprečava da radi kao da je zdrava: 

- To se podrazumeva i tako sam želela. Primim hemioterapiju, pa idem da pevam, tako je bilo i prošli put. I sad mi je kosa opala nakon sedam dana. Zbog toga sam izbegavala da se pojavljujem u javnosti, dok to sve ne prođe. Ali radim na novim pesmama, pa ćemo se tad družiti i viđati, pričati o nekim lepim temama - zaključila je Barjaktarevićeva u razgovoru za Kurir.

Podsećanja rad, Bojana je prvi put u istoriji muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" izašla kao trostruki pobednik.

Svojim anđeoskim glasom je osvojila najviše SMS glasova publike, a ubrzo zatim je trijumfovala i u Fejsbuk glasanju, a potom je dobila i nagradu žirija.

Zbog životne priče, ceo studio je bio u suzama. Za vreme lečenja morala je da napravi dugogodišnju pauzu. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#VIP #Bojana Bajraktarević #rak dojke #Nikad nije kasno #pobednica takmičenja Nikad nije kasno