Izvor:Foto: D. Dozet, Profimedia

KRALJEVČANKA ZGROŽENA Stanarke uništile stan: "Ćerke Sotone"

Izvor: Nportal pentagram

15.12.2022.

16:39

U PROTEKLIH nekoliko meseci Srbija je primila na stotine hiljada izbeglica koje beže iz ratom zahvaćenih područja te su izdavanje stanova i cena kirija jedna od glavnih tema na društvenim mrežama.

Iako se uglavnom javljaju nezadovoljni podstanari zbog velike količine novca koju treba da izdvoje za iznajmljivanje stanova, neretko i stanodavci objavljuju svoja zapažanja ili fotografije nereda koji su im ostavili podstanari. 

Tako se u jednoj grupi na Fejsbuku koja okuplja žene iz Kraljeva pojavila nesvakidašnja slika parketa iz jednog stana u tom gradu. Kako navodi osoba iz pomenute grupe, prethodne stanarke su joj uništile parket, a uz to je priložila i sliku kao dokaz.

Kako se vidi na fotografiji, na drvenom podu u stanu urezan je pentagram, poznati satanistički simbol. 

- Prethodne stanarke su ostavile ovakav pod. Može li da to neko da ishobluje? - postavljeno je pitanje u Fejsbuk grupi.  

Inače, pentagram je u stvari petokraka zvezda sastavljena od pet ravnih linija. Smatra se da on simboliše četiri fizička elementa - zemlju, vazduh, vatru i vodu, a peta linija predstavlja duh.

Simbol pentagrama često se koristi u magijskim obredima, a ucrtava se unutar magijskog kruga kao i na magovoj odeći. S jednim krakom uperenim prema gore simboliše prirodu, odnosno mikrokosmos. S dva kraka uperena prema gore predstavlja Satanu i takav pentagram koristi se u satanističkim i crnomagijskim obredima.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".