Izvor:Foto: Jutjub printskrin/ Afrimax English

PRAVI MOGLI! Kako živi dečak iz džungle? (VIDEO)

Izvor: Nportal

21.10.2021.

19:53

NESREĆNA majka Zanziman Eli kaže da okrutni seljaci maltretiraju njenog sina zbog njegovog ponašanja, tuku ga i nazivaju ga "majmunom" i "gorilom" dok provodi dane trčeći kroz šume.

Zanziman Eli je pobegao iz svog doma u Ruandi da bi živeo u džungli, a njegova priča postala je poznata nakon što je dokumentarni film o njegovom životu na Jutjub televiziji prikazao Afrimak TV u februaru prošle godine.

Eli je rođen 1999. godine, a njegova zajednica ga je skoro odmah odbacila zbog fizičkog izgleda, na koji utiče njegov poremećaj - mikrocefalija, gde se beba rađa s glavom znatno manjom od normalne. Takođe mu je uskraćeno obrazovanje na osnovu toga što nije imao mentalne sposobnosti da se koncentriše na času.

BloombergAdria.com

 

Majka je prinuđena da traži svog sina šumama koristeći improvizovani laso, dok se njen sin hrani travom i provodi vreme među divljim životinjama.

NJegova majka je njegova jedina podrška, a društvo ga je odbacilo samo zato što je rođen drugačiji, a nakon što je postao svetski poznat, veliki broj ljudi se nada da će Zanziman zaživeti normalnim životom. https://www.youtube.com/watch?v=h-28TX8xldE

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".