Izvor:Foto: Jutjub/printskrin/ Trias Bend/Arhiva Novosti

VOĐA ZEMUNSKOG KLANA GLUMIO U SPOTU: Snimak promakao mnogima

Izvor: Nportal

19.12.2022.

10:17

ZEMUNSKI klan ostao je upamćen po neviđenoj surovosti i brutalnosti koju su sprovodili nad žrtvama. NJihove vođe, Dušan Spasojević "Šiptar" i Mile Luković "Kum" važili su za ozloglašene ličnosti koje su se retko pojavljivale u javnosti, sem u slučajevima kada su proslavljali svoje "krvave pireve".

Jedan od vođa Zemunskog klana Mile Luković, voleo je kafane i muziku, o čemu svedoče brojne fotografije i video snimci nastali u periodu vrhunca postojanja i delovanja jednog od najjačeg kriminalnog klana na ovim prostorima.

Lumpovanje uz trubače do ranih jutarnih časova sa ostalim članovima Zemunskog klana bio im je nezaobilazan vid razonode. https://www.youtube.com/watch?v=FRZkPdpSzvc

Na društvenim mrežama može se pronaći jedan manje poznati muzički spot u kojem je kao jedan od statista ni manje ni više bio Mile Luković.

Nije poznato kako se baš on našao u spotu za pesmu "Ona i more" u izvođenju Trias benda, ali očigledno da nije imao ništa protiv toga.

U trominutnoj izvedbi muzičkog spota iz 1994. godine, Luković se pojavljuje u intervalu između 2:29 i 2:38 minuta, gde u vidno raspoloženoj atmosferi sedi u društvu jedne žene i muškarca i veseli se uz brz ritam pesme. https://www.youtube.com/watch?v=oKnqT4JVIvY

Inače, pomenuti bend osnovan je još davne 1986. godine, a postoji i danas i snimio je brojne hitove, dok se pesma "Ona i more" izdvojila kao najslušanija. Sekvenca u ovoj pesmi "Naj, naj, naj, naj" i danas je prepoznatljiva i pevuše je mnogi, pa je baš zato ovu pesmu niko i ne prepoznaje po pravom imenu, već je i zovu "Naj, naj".

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".