Izvor:Foto: EPA

ZVEZDA OVO NE MOŽE DA ODBIJE? Bogati Rusi odvode defanzivca

Izvor: Nportal

25.12.2022.

10:55

Fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi da ostane bez stuba odbrane, najtalentovanijeg srpskog defanzivca Strahinje Erakovića.

Kako prenosi "Kurir", ruski Krasnodar je zagrizao za Strahinju Erakovića. Bojazan da će talentovani centralni bek napustiti "Marakanu" potkrepljuje i izjava sportskog direktora Crvene zvezde, Mitra Mrkele, koji je juče izjavio da će Eraković u slučaju dobre ponude napustiti klub.

Jedna takva je očigledno došla na adresu tima iz LJutice Bogdana, a zanimljivo da je u pitanju tim koji je već imao mladog srpskog štopera na radaru u ranijem periodu i već slao upit.

Tada je Krasnodar Zvezdi ponudio 6.500.000 evra plus čak 50 odsto novca od naredne prodaje što su u crveno-belom taboru glatko odbili.

BloombergAdria.com

 

Ne odstupa Zvezda od ideje da za Erakovića prihoduje između 10.000.000 i 12.000.000 evra. Pogotovo što mu je cena dodatno porasla nakon odlaska na Mundijal, iako nije upisao ni minut u Kataru.

Šampion Srbije doveo je Uroša Spajića, sa jasnom namerom da zamena za Strihinju bude spremna, s obzirom da Aleksandar Dragović sigurno ostaje, što je juče i Mrkela potvrdio.

Deluje da Eraković neće biti jedini Srbin u ambicioznom timu iz Rusije, naš stručnjak Vladimir Ivić kojem je ponuđena plata sa bonusima od blizu 2.500.000 evra. trebalo bi da preuzme kormilo zelenih.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".