Izvor:Foto: Shutterstock/Ilustracija/Fejsbuk

PORODICA STREPI, ČEKAJU ANALIZE: "Ne želim nikome ovo"

Izvor: Nportal

26.12.2022.

14:13

TELO je odneto na obdukciju koja će definitivno utvrditi da li je devojka žrtva zločina ili joj se dogodilo nešto drugo.

Kako stric nesrećne devojke priča čekaju poziv inspektora sudske medicine koji će im javiti kada će telo biti spremno za preuzimanje.

- Obdukcija je u toku, čekamo da nam jave kada ćem moći da preuzmemo telo. Hiljadu verzija će biti i zlonamernih i dobronamernih, ali činjenica je jedna a to je da naše Ivane više nema - priča drhtavim glasom Miodrag K, stric studentkinje Ivane K. (26) čije je telo pronađeno pre tri dana u iznajmljenom stanu na Mirijevu.

- Cela porodica strepi, čekamo analize. Kako je nama to sam Bog zna. I dalje ne možemo da dođemo sebi - priča on.

Kako kaže, nesrećna devojka će biti sahranjena u Lovćencu gde je i rođena.

- Živeli smo zajedno u porodičnoj kući. Ona se u Lovćencu rodila, odrasla i najlepše godine detinjstva provela sa svojim prijateljima. NJeni roditelji žive ovde, cela porodica je tu - sa bolom u glasu dodaje Miodrag K.

Napominje da oni ne znaju uzrok smrti i da ne žele da nagađaju, već da će sačekati analize na osvnovu koji će otkriti kako je njihova Ivana izgubila život.

- Velika bol i tuga. Ne želim da nikada doživite ovo - skrhan stric nije želeo dalje da komentariše.

Podsetimo, smrt Ivane K. vodi se kao sumnjiva, jer su vrata stana bila zaključana, a ključ nije bio u bravi. U stanu nije bilo tragova borbe i premetačine, a nesrećna devojka navodno je pronađena sa podignutom bluzom i raskopčanim pantalonama, dok su na vratu bili vidljivi podlivi.

- Inspektori su u stanu devojke uzimali tragove, proverava se da li ima otisaka prstiju ili DNK tragova. Sve što je nađeno odneto je na analizu, a nakon upoređivanja tragova biće poznato više detalja - objašnjava izvor.

Danas je objavljena i informacija da braća nesrećne devojke nisu razvalila vrata, kako se u prvi mah mislilo, već da su sestru ugledali kroz prozor sa zadnje strane zgrade, odnosno sa zajedničke terase, a da su potom pozvali policiju koja je ubrzo došla i ušla u stan.

Tužilac je naložio obdukciju koja bi danas tokom dana trebalo da bude gotova.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".