Izvor:Foto: Profimedia

ŽIG ZA VEČNOST: Istetovirao mesto kojim je spasao "gaučose"

Izvor: Nportal

26.12.2022.

22:15

IGRAO se treći minut nadoknade drugog produžetka u finalu Mundijala u Kataru, kada je, pri rezultatu 3:3, Kolo Muani, fudbaler u tom trenutku jošđ uvek važećih svetskih šampiona Francuza, istrčao oči u oči sa golmanom Argentine Emilijanom Martinezom. Umesto da rutinski pošalje loptu u mrežu iza leđa istrčalog "gauča" napadač Ajntrahta pogodio je unutrašnji deo njegove leve potkolenice.

Kasnije će se, posle penala, ispostaviti da je Muani tim promašajem Francuzima ispred onog "šampion" dodao prefiks "vice", a Martinez se upisao u istoriji kao golman svetskih prvaka, pridruživši se legendarnim čuvarima mreže albiselesta, Ubaldu Filjolu i Neriju Pumpidou.

Kasniji koštati posla u Aston vili, verovatno će ga koštati posla u Aston vili, a ponašanjem na dočeku u Buenos Ajresu dodatno jeskandalizovao fudbalski svet.

Ono što je uradio ovih dana nije toliko drastično i neće povrediti nikoga, dobro, možda malo hoće Muanija, koji je ipak na neki način "prozvan".

Radi se o novoj tetovaži koju je popularni "Dibu" uradio i to baš na delu tela kojim je zaustavio šut francuskog napadača - unutrašnjem delu leve potkolenice.

Tetovaža se sastoji iz prikaza trofeja Svetskog kupa iznad koga su tri zlatne zvezdice sa godinama u kojima je argentina osvajala zlatni globus.

Ispod je upisan datum - 18. 12. 2022 i poruka:

"Neka vas strast odvede do slave."

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".