Izvor:Foto: Fejsbuk/Kolinda Grabar-Kitarović

KOMAD ZA SVAKO GODIŠNJE DOBA: Kolinda oduševila stajlingom

Izvor: Nportal

27.12.2022.

12:52

POLITIČARKA je u poslednje vreme drastično promenila izgled i to su njeni obožavaoci sa oduševljenjem prihvatili

Bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović poznata je kao jedna od političarki sa najvećim brojem obožavalaca koji dive njenom izgledu. NJena pojava uvek je pod lupom javnosti, a stajlinzi političarke uvek budu pažljivo odabrani i bez greške. 

Kolinda se pojavila i na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Kataru u društvu prvog čoveka svetskog fudbala Đanija Infantina. Ona je svojim izgledom pružala podšku "vatrenima" budući da se odlučila za posavsku narodnju nošnju.

BloombergAdria.com

 

Hrvatska političarka sada je objavila novu fotografiju na svom Instagram profilu i pokrenula lavinu pozitivnih komentara. Ona je sve oduševila svojim odevnim komadom koji je namenjen za proleće ili jesen. Ipak, ako se uzmu u obzir neobično visoke temperature za ovo doba godine, njen mantil je svakako nešto što se može nositi i danas.  

Kolinda je odabrala mantil u bež boji sa jako naglašenim strukom i time istakla svoju vitku liniju. 

Celokupan stajling bivše predsednice Hrvatske upotpunjen je i svečanom frizurom, a puštena kosa sa uvijenim krajevima došla je kao šlag na tortu. 

Kolinda je iskoristila priliku i ovom slikom je čestitala Božić svim vernicima katoličke veroispovesti. 

- Lepo je biti kod kuće. Srećan Božić svima - napisala je Kolinda u opisu fotografije koja je za kratko vreme skupila veliki broj lajkova.

Političarka je u poslednje vreme drastično promenila izgled i to su njeni obožavaoci sa oduševljenjem prihvatili. Iako fizički izgled ne bi trebalo da bude u prvom planu, rezultati njene promene su i više nego vidljivi. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".