Izvor:Foto: V.Danilov/Nebojša Parušić

POMOGAO JOJ U TEŠKIM MOMENTIMA: Goca zauvek zahvalna Siniši

Izvor: Nportal

28.12.2022.

14:57

GOCA Božinovska prisetila se kako joj je slavni fudbaler Siniša Mihajlović pomogao u najtežim trenutcima.

Pevačica ne nastupa tri godine, a do penzije ima još šest godina. Sada je odlučila da snimi jednu novu pesmu i raduje se rođenju još jednog unuka u januaru. 

Do sada je pevačica ćutala o dobrobitima Siniše Mihajlovića prema njoj. Za "Star" je prvi put sve otkrila: 

Zašto te nije bilo na snimanju novogodišnjih emisija?

-Pao mi je imunitet, teško sam se razbolela jer imam konjuktivitis, gnojnu anginu i temperaturu. Čak sam i glas izgubila od kašlja. Bila sam u Kraljevu na slavi kada mi je pozlilo, pa sam završila u Hitnoj! Kola nisam mogla da vozim, drugarica me vratila u Beograd. Zbog zdravstvenog stanja sam morala da preskočim snimanja novogodišnjih nadam se da se programa, organizatori neće naljutiti na mene, ali ja iz kreveta nisam mogla da ustanem.

BloombergAdria.com

 

Ko čuva tvog unuka Zorana sada?

-Upisali su ga u jaslice, tako da ga svako jutro vode i on je presrećan. I bolje mu je tamo da bude sa decom svog uzrasta nego sa nama odraslima. Imamo sreću da mnogo voli da ide u jaslice i da je srećan, dali su ga ovako malog da bi se navikao. Ovde kod kuće nije hteo ništa da jede, samo smo mu blendali hranu, a tamo sve jede jer ima društvo.

Da li pauziraš još uvek sa nastupima?

-Da, od kada je krenula korona uopšte ne nastupam, imala sam i ružnih i lepih događaja u porodici i potreban mi je bio mir i odmor. Sada očekujemo još jednu bebu, snajka Bojana treba da se porodi u januaru i ja ću biti tu da im pomognem. Onda mi je u planu da tamo na proleće snimim nešto novo i onda da se vratim na scenu i krenem ponovo da nastupam. Krećem u akciju što se kaže, jer do inostrane penzije koju plaćam imam još nekih šest godina da čekam.

BloombergAdria.com

 

Siniša Mihajlović ti je bio veliki drug, kako si podnela njegovu smrt?

-Jao, to me je baš pogodilo. On je bio mnogo dobar čovek. Kada su bile sankcije i zatvorene granice, meni ponište vizu za Nemačku i nisam mogla da idem da pevam. Siniša mi je poslao garantno pismo iz fudbalskog kluba Lacio i ja sam u italijanskoj ambasadi dobila vizu za samo jedan dan, čak i danas čuvam tu vizu. On je svima pomagao i tada mi je rekao: Pa gde ti sa troje dece da ne možeš da radiš, ja ću ti to završitim ništa ne brini! Bila sam mu i na svadbi kada je pravio u Novom Sadu. Bio je na promociji albuma Suzane Jovanović pre godinu i po dana i tada je onako bolestan ustao da se pozdravi sa mnom, kao i njegova žena Arijana. Zato me je njegova smrt toliko potresla da danima nisam mogla da dođem sebi.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".