Izvor:Foto: Profimedia

MNOGO UZIMA, MALO DAJE: Bivši saigrač opleo po Vlahoviću

Izvor: Nportal

29.12.2022.

17:18

BIVŠI fudbaler Fiorentine, Španac Borha Valero, smatra da srpski reprezentativac i nekadašnji golgeter "ljubičastih" Dušan Vlahović ne pruža u dresu torinske "stare dame" ono što navijači od njega očekuju.

Vlahović je za 81 milion evra stigao pre godinu dana u juventus iz Fiorentine, a na 36 utakmica u najtrofejnijem italijanskom klubu postigao je 16 golova.

- Sigurno su očekivanja navijača Juventusa bila velika, zbog svega što je Dušan pokazao u Firenci. Mora se uzeti u obzir i novac koji je Juventus potrošio da ga dovede. Istina je da su mu nedostajali saigrači koji bi mu bili od pomoći, ali na tom nivou, a toliko plaćen, morao je da uradi više - smatra Valero, nekdašnji saigrač Vlahovića u Fiorentini.

Juventus je trenutno treći, a Vlahović je ove sezone postigao sedam golova, od čega šest u prvenstvu i zvanično je proglašen za najboljeg napadača Serije A.

BloombergAdria.com

 

Međutim, ove prozivke ne uzbuđuju previše Vlahovića, koji uživa na Apeninskom poluostrvu dok čeka nastavak sezone "kalča" nakon završenog Mundijala.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".