Izvor:Foto: KK Crvena zvezda

OGLASILA SE EVROLIGA: Nove loše vesti za Crvenu zvezdu

Izvor: Tanjug

02.01.2023.

22:14

IZ CRVENE zvezde su pre nekoliko dana najavili da je beogradski klub uradio sve što je Evroliga tražila i da se očekuje da zabrana bude ukinuta posle novogodišnjih praznika.

Evroliga je saopštila večeras da argentinski košarkaš Fakundo Kampaco još ne može da igra za Crvenu zvezdu u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, prenosi "Basket njuz".

Kampaco je pre 15 dana potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. On je igrao za srpskog i regionalnog šampiona u ABA ligi protiv Borca i Splita.

Međutim, argentinski košarkaš još nije nastupio za "crveno-bele" u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju pošto Crvena zvezda ima privremenu zabranu registracije igrača za Evroligu.

BloombergAdria.com

 

Iz Crvene zvezde su pre nekoliko dana najavili da je beogradski klub uradio sve što je Evroliga tražila i da se očekuje da zabrana bude ukinuta posle novogodišnjih praznika.

Ako zabrana bude ukinuta Kampaco bi mogao da zaigra za "crveno-bele" u narednom kolu Evrolige protiv Valensije, koji je na programu u petak u Španiji.

BloombergAdria.com

 

- Problem još nije rešen, tako da je i dalje na snazi mera, koju je Crvenoj zvezdi izrekao nezavisni finansijski panel i koji klubu zabranjuje registraciju igrača i trenera. Očekujemo nove informacije najkasnije do sledeće nedelje - navodi se u odgovoru Evrolige sajtu "Basketnjuz".

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".