Izvor:Foto: Profimedia, Privatna arhiva

PREGLEDANI SNIMCI IZ HOTELA: Novi detalji pogibije Srbina

Izvor: Nportal

03.01.2023.

15:36

POLICIJA je pomislila da postoji i treće telo.

Telo D. G. (55) poreklom iz Trstenika, planinara koji je nastradao u Bugarskoj, pronađeno je pored tela bugarskog turiste Plamena Hristova (68), na planini Pirin. Međutim, njih dvojica nisu zajedno planinarili, jer je Hristovo telo bilo u poodmakloj fazi raspadanja, pišu bugarski mediji. 

- Prilikom utvrđivanja čije je drugo telo spasioci su doživeli još jedno iznenađenje. Između stena u blizini dva tela primećena je crvena jakna. Do mesta je skoro nemoguće doći, a policajci i spasioci koji rade zajedno pomislili su da je u pitanju i treći leš. Nakon toga je počela provera kako je Srbin izašao iz hotela, odnosno kako je bio obučen. Pronađen je sa rancem i debelom plavom duksericom - navodi bugarska Struma.

Spasioci su pomislili da on da D.G. ima na sebi svoju jaknu, pa bi tako crveno između stena moglo biti još jedno telo.

BloombergAdria.com

 

Ipak, ispostavilo se da je preminuli Srbin izašao iz hotela u crvenom zimskom kaputu i da trećeg leša nema. U medijima su počele spekulacije kako je Srbin završio sa preminulim bugaraskim turistom Plamenom Hristovim i da li se poznaju.

Naime, prema prvim informacijama iz bugarskih medija moglo se zaključiti da je Srbin bio prijatelj turiste čije je telo pronađeno pored njegovog, koji je navodno otišao da ga traži i da mu pogne, a tako preminuo pored njega. Ipak, ovo je ispostavilo kao dezinformacija.

- Leš Plamena Hristova bio je u poodmakloj fazi raspadanja i činjenica je da je njegova smrt nastupila mnogo pogibije Srbina - zaključuju bugarski mediji. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".