Izvor:Foto: Profimedia

Oglasio se reditelj koga je Boldvin upucao

Izvor: Nportal

24.10.2021.

10:30

REŽISER DŽoel Souza progovorio je prvi put nakon što je otpušten iz bolnice, gde je ležao posle ranjavanja na snimanju filma "Rust". On je povređen kada ga je glumac Alek Boldvin upucao iz pištolja namenjenog za snimanje. Tom prilikom, život je izgubila snimateljka Halina Hačins.

Souza je progovorio o Halini kojs je bila ispred njega u trenutku nesreće, a kojoj je metak prošao kroz grudni koš:

- Potresen sam zbog smrti prijateljice i koleginice, Haline. Bila je ljubazna, živahna, neverovatno talentovana, borila se za svaki centimetar i uvek me podsticala da budem bolji - izjavio je DŽoel i dodao: - Moje misli su sa njenom porodicom u ovom najtežem trenutku. Dirnut sam i zahvalan zbog podrške koju smo dobili od naše filsmke zajednice, ljudi iz Santa Fea i stranaca. To dosta pomaže da se brže oporavim.

BloombergAdria.com

 

Podsetimo, Alek Boldvin pucao je iz replike pištolja na filmskom setu u Novom Meksiku i tom prilikom je ubio Halinu Hačins i ranio režisera DŽoela Souzu, saopštile su lokalne vlasti.

Prema navodima vlasti, Hačinsova je helikopterom prevezena u bolnicu Univerziteta u Novom Meksiku, gde je proglašena mrtvom, dok je Souza kolima hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar Kristus St. Vinsent, gde je prošao tretman zbrinjavanja zbog povreda.

Halina Hačins umrla je od prostrelne rane, koju je zadobila na snimanju filma "Rust", a imala je 42 godine. Halina je upucana u improvizovanoj crkvi na setu snimanja filma.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".