Izvor:Foto: Tanjug/Jadranka Ilić/V. Danilov

ZVAO ME DVAPUT Šta je Lauš rekao Mariću o ulozi u seriji Pad

Izvor: Nportal

16.01.2023.

22:17

MLADI glumac Milan Marić otkrio je detalje novog ostvarenja u kojem tumači lik svog kolege Žarka Lauševića.

Nova serija "Pad", inspirisana autobiografskim bestselerom "Godina prođe, dan nikada" Žarka Lauševića uskoro stiže na male ekrane.

Ekipa predvođena glavnim glumcem Milanom Marićem otkrila je detalje o ovom delu kao i da su imali podršku autora ovog dela.

- Sa Žarkom sam se čuo dva puta, a jednom smo pričali uživo. Prvi put smo razgovarali kada smo se spremali da krenemo u samo snimanje. Pozvao me je i kao stariji kolega koji je imao potrebu da mi poželi sreću. Malo smo iskoristili to vreme da pričamo o glumačkom poslu. Imao sam osećaj da mi govori "ja ti verujem", i to je meni bilo dosta bitno. Čuli smo se i nakon što je ogledao seriju. Jako sam srećan onim što sam čuo, a šta je to, neka ostane između nas dvojice - otkrio je Marić medijima.

Podsetimo, glumac Žarko Laušević pre deset godina napisao je knjigu "Godina prođe, dan nikad", u kojoj je opisao šta se sve dešavalo kobne noći 31. jula 1993. godine, kada je usmrtio dvojicu momaka, a jednog ranio. U javnosti se od tada mnogo puta spekulisalo kako će se po ovoj knjizi napraviti film i serija, međutim, tek sada je došao taj trenutak.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".