Izvor:Foto: Printskrin/Jutjub/ RTV Pink Official

LUKSUZ I ZLATO: Ovako izgledaju stanovi najbogatije SRPKINJE

Izvor: Nportal

18.01.2023.

09:56

BIVŠA manekenka i modna novinarka je privukla medijsku pažnju udajom za arapskog biznismena Jusufa Al Saraja.

 Jelena Bin Drai je još jedna koja je na isti način privukla pažnju. 

Anika važi za jednu od najbogatijih Srpkinja, a život kakakv ona živi, poželele bi mnoge devojke. Uživa u raskoši i luksuzu, a na Instagram profilu objavljuje fotografije sa ekskuzivnih destinacija.

Anika je za "Super TV" otkrila ko joj je pomogao u uređenju stanova koje poseduje: 

Anika letnje dane provodi u kući u Efiptu koja se nalazi na plaži, a preostale dane u stanu u Parizu: 

- Svaki prostor ima svoje čari, teško je porediti stan u centru grada i kuću na plaži - rekla je Anika.

Ona u svom domu u Parizu poseduje salon, kuhinju, trpezariju, spavaće sobe sa kupatilima, pomoćne prostorije, terasu, baštu, bar na otvorenom i prostorije za zaposlene. Garaža je takođe neizostavan deo.

Identična je situacija i sa kućom u Egiptu u kojoj postoji salon  sa prijem, ali i više spavaćih soba sa kupatilom, kao i biblioteka koja je u izgradnji. Dom u Parizu je sama uređivala, dok joj je za detalje u kući u Egiptu pomagala svekrva.

- Dom u Parizu sam uredila u potpunosti sama, a kuću u Egiptu je uredila moja svekrva, koja se inače bavi uređivanjem enterijera. Godinama skupljam knjige i fotografije eksterijera i enterijera i znam tačno u kakvom prostoru bih se osećala prijatno. Nikada nisam imala želju da živim u izložbenom salonu, nego u kući koja odgovara mom senzibilitetu i životnim potrebama - ispričala je ona za "Super TV".

- Stan u Parizu je mešavina klasičnog i modernog stila, upotpunjen s dosta antikviteta, kristalnih lustera i persijskih tepiha, dok je naša kuća na moru, koja je smeštena u privatnom rizortu na Severnoj obali uređena je u mediteranskom stilu, dominantne boje su plava i bela. Nameštaj je rustičan, a celokupan enterijer je prozračan - objasnila je Anika.

- Detalji su esencijalni kako u dizajnu i enterijeru, tako i u modi. Ceo život se bavim detaljima, detalji čine dizajn - istakla je.

- Često se sa nostalgijom setim kulinarskog umeća svoje bake i žalim što nemam ni vreme ni strast da se posvetim sticanju istih. Kada su u pitanju kućni poslovi, perfekcionista sam od malih nogu i svaki prostor u kojem boravim mora da zadovoljava visoke standarde organizacije i higijene - objasnila je Anika sa nostalgijom.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Anika Božić Al Saraj #VIP #stan u Egiptu Anika Božić #Jusuf Al Saraj