Izvor:Foto: Fesjbuk/printksrin/Arhiva Novosti

ON JE SINOĆ UPUCAN U ZEMUNU Otac mu stradao u sačekuši 1992.

Izvor: Nportal

18.01.2023.

12:40

NEMANJA Bojović zvani "Hemija" muškarac je koji je sinoć upucan u Zemunu. On je vođa grupe "Zabranjeni" i navodno važi za naslednika zemunskog klana.

NJegov otac Goran Bojović Amonijak likvidiran je 1992. godine važio je za žestokog momka iz Zemuna i istaknutog člana srpskog podzemlja. U njega su '92. iz automobila napadači ispalili kišu metaka dok je bio u svom mercedesu. Mesec dana kasnije, ubijena su dva njegova najbolja druga rafalima ispaljenim iz crnog golfa. https://www.youtube.com/watch?v=rOLeoJe1Rx0

Bojović je bio osuđen na šest godina zatvora zbog trgovine drogom, pokušaja ubistava, reketiranja, razbojništava. Tome je prethodila akcija hapšenja pripadnika "novog zemunskog klana", kojim je rukovodio Bojović u oktobru 2008. Po izlasku iz zatvora opet je uhapšen, i to u jednom beogradskom kafiću zbog kokaina, prenose mediji.

Hemija je često viđan u društvu starleta i po beogradskim noćnim klubovima, gde je obično posećivao žurke.

Bojović je u trenutku napada bio sa prijateljem. Policija aktivno traga za pucačima na Bojovića (39) i njegovog prijatelja N. K. (24) koji su upucani oko 22 u Zemunu.

BloombergAdria.com

 

Napadači su sinoć Bojovića i Kneževića sačekali ispred kuće njegove majke u Zemunu. Nakon pitanja "Gde ste?" napadači su u njih ispalili nekoliko hitaca. Bojović je ranjen u butinu, a Knežević u potkolenicu.

Prevezeni su u Urgentni centar gde su nakon ukazane pomoći dali iskaz policiji tvrdeći da ne znaju ni ko ih je ranio niti koji je motiv.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".