Izvor:Foto: Printskrin Instagram/anawalshe, Printskrin Jutjub/CBS Boston, Gugl printskrin

BRAJAN SE IZJASNIO NA SUDU: Tužilaštvo odredilo novi pritvor

Izvor: Nportal

18.01.2023.

16:09

PRED američkim sudom Brajan Volš izjasnio se da nije kriv za ubistvo supruge Ane Volš.

Kako prenosi "Boston 25", on je danas izveden pred sud pod optužbom za ubistvo, ali se izjasnio da nije kriv. Tužilaštvo je odredilo Volšu pritvor, a neće moći da izađe uz kauciju.

Tužioci kažu da je Brajan Volš pretraživao mnoge teme na Guglu nekoliko dana nakon što je njegova supruga Ana nestala i da se informisao o tome "kako raskomadati telo" i "da li možete biti optuženi za ubistvo bez tela", navode američki mediji.

Pretraživao je i koji su najbolji načini za uništavanje tela, šta se dešava kada se delovi tela stave u amonijak.

Osim tih pretraga na internetu, policajci su primetili Brajanovom autombil "volvo" sa spuštenim sedištima i ceradom, da bi kasnije u automobilu bili pronađeni tragovi krvi.

Tužioci kažu da su istražitelji pretražili kontejner za smeće iz stambenog kompleksa u kojem živi majka Brajana Volšea.

Pronađeno je 10 kesa za smeće sa stvarima koje su imale tragove krvi, a u pitanju su prostirka, kartica vakcine sa imenom Ane Volš, testera za metal i sekira.

Telo Ane Volš koja je nestala 1. januara, nije pronađeno ni nakon pretresa kuće Volšovih, njihovog dvorišta i obližnjih šumovitih područja u gradu na južnoj obali.

U smeću koje je sakupljeno iz kontejnera u blizini kuće majke Brajana Volša u Svampskotu i na transfer stanici u Pibodiju navodno se nalazila testera i krv. I tužioci su saopštili da su tokom pretresa porodičnog doma Volšovih pronašli krv i krvavi oštećeni nož.

Par ima tri sina mlađa od šest godina o kojima se sada stara socijalna služba koja nije saopštila ko će dobiti starateljstvo nad njima.

Od Aninog nestanka u javnosti su se pojavile mnoge kontradiktorne informacije o okolnostima celog slučaja. Jedna od poslednjih informacija je da je ona policiji u Vašingtonu 2014, godinu dana pre nego što su se verili, prijavila da joj je Brajan Volš pretio smrću.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".