Izvor:Foto: Profimedia

NEVIĐENA SREĆA U FEBRUARU: Pun Mesec u Lavu NJIMA menja život

Izvor: Nportal

20.01.2023.

14:43

OVO astrološka pojava učiniće da nekim horoskopskim znacima ovaj period bude veoma intenzivan, dok će neki imati puno sreće

Horoskop otkriva da nas 16. februara čeka velika energetska promena na nebu - pun Mesec u Lavu!

BloombergAdria.com

Blizanci

Pun Mesec u Lavu podiže vam svest u oblastima koje nisu fizički opipljive. To će vam pomoći da otvorite um i osvestite stvari koje ste direktno ili indirektno izbegavali. Podsetiće vas da je za neke stvari i dalje potrebno vreme i posebna pažnja. Prestanite probleme da gurate pod tepih. Tenike za opuštanje mogu vam pomoći da redefinišete svoje prioritete i osigurate da vaše fizičke i mentalne potrebe budu zadovoljene. 

Devica 

Pun Mesec u Lavu učiniće da se promeni vaš pogled na svet. Useljava se u vašu kuću životne filozofije i ukazuje na važno vreme za istraživanje, proširenje vidika i uvažavanje različitih navika i kultura van vaše. Možda ćete osetiti potrebu da se uronite u knjige za pozitivnu transformaciju koje ranije niste mogli da pročitate ili da dublje zađete u svoju podsvest. 

Jarac 

Pun Mesec u Lavu donosi vam neobičnu igru. Inspirisaće vas da kreirate i iskoristite sve kreativne ideje. Sada je trenutak kada ih možete pretvorite u poslovne poduhvate. To će vas ohrabriti da se okružite društvom za koje znate da može zadovoljiti vaše duhovne potrebe. Pored toga, to će vas voditi da radite na sebi i unapredite one stvari koje omogućavaju vašem unutrašnjem detetu da se opusti i zasiti svoju radoznalost.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".