Izvor:Foto: N. Skenderija/Z. Jovanović Mačak

POKUŠAJ UBISTVA U RAKOVICI: Osumnjičeni se predao policiji

Izvor: Nportal

21.01.2023.

20:11

VIŠI sud u Beogradu odredio je pritvor S. Đ. (20) osumnjičenom za pokušaj ubistva Veljka M. (23) u noći između četvrtka i petka u Rakovici. Kako saznajemo, danas na saslušanju u Višem tužilaštvu on, po savetu branioca Stefana Zdravkovića, za sada nije želeo da iznese odbranu.

S. Đ. se predao policiji, jer je čuo da su ga tražili na kućnoj adresi, pa je došao u stanicu da vidi o čemu se radi. 

On se tereti da se oko tri sata posle ponoći sukobio u saobraćaju sa Veljkom M. u Borskoj ulici, koji je u vozilu bio sa devojkom. Navodno su stali da se rasprave, a osumnjičeni je izašao iz svog automobila i nožem mu izbušio gume, a onda u telo ubo i Veljka M. NJemu su kasnije u bolnici konstatovane lake povrede.

Branilac Zdravković nam je potvrdio da se njegov klijent sinoć sam javio policiji, jer mu je ostavljen poziv da se javi. 

- Da li on ima ikakve veze sa događajem za koji je osumnjičen pokazaće istraga, a verujem da će tužilaštvo brižljivo i savesno oceniti sve okolnosti. Bez obzira na na to, meni kao braniocu čudno je da se ovakav događaj kvalifikuje kao pokušaj ubistva, jer oštećeni ima lake povrede - rekao nam je Zdravković. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".