Izvor:Foto: Jutjub printskrin/AmiG Show

TEŠKO PODNOSILA USAMLJENOST: Brena po sat vremena plakala

Izvor: Nportal

23.01.2023.

09:41

LEPA Brena je na početku svoje karijere bila u vezi sa čuvenim muzičarem Mirkom Krlićem.

Mirko Krlić je izneo detalje veze sa čuvenom pevačicom. LJih dvoje su bili zajedno duži vremenski period, ali im nije bilo suđeno da se venčaju:   

- Još u toku prvih kontakata s Brenom, zapazio sam njenu veliku želju za stvaranje porodice. Žarko je želela da živi u porodičnom krugu, s decom, koju je oduvek obožavala. Nikada neću zaboraviti kako je umela da bude tužna kada je ostajala sama u hotelskoj sobi. Kad sam odlazio da je posetim, često sam je zaticao uplakanu. Teško je podnosila usamljenost, jer majka i otac su joj bili u Brčkom, a ona ovde sama. Događalo se da je i po čitav sat plakala bez prestanka. I kada bih video da ne može da se smiri, govorio sam joj: "Breno, spremi se, putujemo za Brčko!" Na brzinu bi se spremila, seli bismo u moj crveni Fiat kupe, i za nešto više od sata brze vožnje bili bismo kod njenih u Bosni - ispričao je Krlić  ranije za "Yugopapir" i "Sabor" pa dodao: 

BloombergAdria.com

 

- Tek kada bi se našla u roditeljskom domu, Brenino bi se lice ozarilo. Tu bi jedno kraće vreme bila sa svojima, a posle bismo se opet vratili u Zrenjanin, gde je morala da peva, jer gosti su dolazili u Vojvodinu najviše zbog nje. Ja joj od srca čestitam, i ne žalim, a ono vreme koje smo proveli zajedno, to je bila naša mladost - kazao je prvi dečko Lepe Brene kraj kojeg je pevačica provela dugi niz godina a pričalo se da planiraju i da se venčaju.

BloombergAdria.com

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".