Izvor:Foto: Jutjub printskrin/ZELJKO JOKSIMOVIC

DRUGA PEVAČICA: Ona je trebalo da peva u filmu "Toma"

Izvor: Nportal

25.10.2021.

17:01

O filmu "Toma" ne prestaje da se priča, javnost je oduševljena ovim postignućem Dragana Bjelogrlića. Međutim malo ko zna da je pesme Silvane Armenulić trebala da otpeva mlada pevačica Irma.

Iako je Suzana Branković maestralno otpevala Silvanine pesme za potrebe filma "Toma", Željku Joksimoviću je prvo na umu bila mlada i multitalentovanua pevačica Ilma Karahmet.

BloombergAdria.com

 

Ipak je pevačica Suzana Branković otpevala pesme Silvane Armenulić u filmu "Toma", zajedno s kolegom Acom Pejovićem.

Ilma Karahmet je, gostujući u emisiji Ognjena Amidžića, ispričala zbog čega na kraju nije otpevala Silvanine pesme.

BloombergAdria.com

 

– Željko Joksimović je hteo da ja dajem glas Silvani, što mi mnogo znači, ali ja sam bila mnogo bolesna – ispričala je mlada pevačica.

Ilma Karahmet javnosti je postala poznata kao tinejdžerka, kada se takmičila u "X Faktoru", nakon čega je otpočela samostalnu karijeru. Ona se udala sa 18 godina, a već je tri godine u braku. Međutim na njen glas, niko nije ostao imun.

Međutim o ovoj temi govorila je i Suzana.

– Kao što kaže izreka: Nije kome je rečeno već kome je suđeno. Silvanine pesme za film trebalo je da peva Ilma Karahmet, ali se nažalost razbolela prošle godine i Željko me je pozvao da „uskočim“ ali samo jednokratno, dok Ilma ne ozdravi. Bila sam tada kod roditelja u Zaječaru ali kako sa sobom uvek nosim pokretni studio jer radim prateće vokale, snimila sam to što mi je tražio – kazala je Suzana Branković, na K1 televiziji.

– Kada je preslušao pozvao me je i kazao da ne može da veruje da sam tako otpevala. I tako sam ostala. Većina ljudi iznenadila se kada su saznali da je to moj glas, s obzirom na to da me prepoznaju po pop-muzici.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".