Izvor:Foto: Jutjub printskrin/ Go Rance

VIDOVITA ZORKA: Proricala sudbine, pa doživela tri tragedije

Izvor: Nportal

25.10.2021.

18:50

SMOZVANA proročica Zorka Pucar, poznata je pod pseudonimom vidovita Zorka, devedesetih godina zajedno sa Kleopatrom i LJubišom Trgovčevićem bila je glavna proročica na malim ekranima.

Zorka se bavila proricanjem sudbine, uklanjanjem crne magije, strahova i rešavanjem ljubavnih problema. Imala je i zakupljen termin na televiziji. Zorkin suprug je u agenciji klijentima zakazivao termine, a oni su za svaku seansu plaćali 50 maraka i honorar koji se u zavisnosti od vrste problema plaćao od 200 do nekoliko hiljada maraka.

Zorka je čak završila i u zatvoru, 25 dana zbog posla kojim se bavila.

BloombergAdria.com

 

Ono što je malo ko znao jeste da su njen život obeležile tri velike tragedije, od kojih se nikada nije oporavila. Naime, ona je izgubila tri sina.

U braku sa suprugom Radivojem Barbakovim dobila je sinove Dejana, Dragana, Pavla i Nebojšu sa kojima je živela u Novom Miloševu. Najstariji sin Dejan nastradao sa 27 godina u saobraćajnoj nesreći, sin Dragan je bio ratni invalid koji je preminuo u 44. godini od raka. U februaru 2017. godine umro je i najmlađi Nebojša (41).

- Sahraniti tri sina je nešto najgore što može da se dogodi jednom roditelju. Tragedije sam predvidela, ali nisam mogla da ih sprečim. Hvala Bogu, sin Pavle mi je živ i zdrav. Živi u Novom Miloševu i dolazi kod mene. Iz drugog braka imam Dragoslava koji je uzorno i vredno dete - govorila je Zorka svojevremeno za medije.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".