Izvor:Foto: ATA images/Instagram printskrin/indy_ara_indira

POBEDILA RAK: Ovako izgleda majka Edite i Indi Aradinović

Izvor: Nportal

27.01.2023.

12:19

POPULARNA pevačica Edita, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju sa majkom, gde se može primetiti da njih dve veoma liče, i da je pevačica lepotu nasledila upravo od nje

Edita i Indi Aradinović su poznate domaće pevačice, ali i rođene sestre.

Međutim, juče su iznenadile javnost kada se na internetu pojavio snimak njihove tuče.

BloombergAdria.com

Naime, Edita i Indi su se pobile ispred zgrade, čupale su se za kosu, valjale po ulici dok su ih majka i još jedan čovek razdvajali.

NJihova majka Florija Aradinović se ne pojavljuje često u javnosti, a njena ćerka Edita je svojevremeno objavila njihovu zajedničku fotografiju na mrežama, pa su mnogi rekli da su lepotu nasledili upravo od nje.

BloombergAdria.com

Florija se suočila sa opakom bolešću, ali nikada nije dozvolila da njene ćerke pate zbog toga, što su sestre Aradinović svojevremeno i ispričale medijima.

- Saznala je da ima rak baš u trenutku kad sam krenula u priču s "Ministarkama". To su bili najteži trenuci za mene. Morala sam da pevam, a nisam znala hoće li mama dočekati jutro. Uspela sam da sakrijem svoju tugu. Muzika i naša publika su mi pomogli da se izvučem i izdržim - objasnila je Edita ranije u jednom intervjuu.

BloombergAdria.com

Povodom tuče oglasila se Indi, a kako je navela, ona smatra da je do tuče došlo jer su obe temperamentne.

BloombergAdria.com

- Dragi moji pratioci i mediji, da ne bih svima ponaosob odgovarala: Što se tiče novonastalog snimka koji kruži portalima i mrežama. Svaka porodica ima lepe i ružne momente. Znajući da smo obe emotivne, energične, temperamentne i najbitnije od svega iskrene, rođene u istom znaku, logično je da nekad dođe do porodičnog fajta. I nama je ovo mnogo smešno posle svega. Bilo pa prošlo! Nas dve smo zauvek sestre bićemo jedna za drugu uvek tu, jer se volimo najviše na svetu. U normalnim smo odnosima, ali ne obećavamo da opet neće do nekog "fajta", možda čak i lajv. Vole vas Aradinovićke - napisala je Indi na Instagramu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".