Izvor:Foto: ATA images

IZBEGLA OZBILJNU POVREDU: Milicu spasili igrači!

Izvor: Nportal

29.01.2023.

08:43

PEVAČICA Milica Pavlović ove godine je brilijrala na MAC manifestaciji.

Milica važi za jednu od najpredanijih mladih zvezda koja želi da svaki nastup izvede perfektno. Ovaj put je izbegla povredu tokom nastupa na MAC manifestaciji:

- Milica je nedeljama spremala svoj nastup i u njega je uložila 20.000 evra. Kako ništa ne bi prepustila slučaju, angažovala je koreografe i igrače iz Zagreba, a potom i kostimografe koji su se pobrinuli za njen stajling. S posebnom pažnjom urađen je plašt dug 4,5 metara u kom se Milica pojavila. Iako je planirano da ga već u prvim taktovima svoje pesme skine, nije uspela da ga otkopča, zbog čega je umalo izgubila ravnotežu i pala s visokog postolja na kom je stajala s igračima - navodi izvor, i otkriva da su igrači pukom srećom uspeli da je izvuku iz ove rizične situacije. 

Milicu nije uznemirio pad, već razočaranje koje je mogla da doživi publika zbog njenog neuspeha.

- Kako je surovi profesionalac, Milica se vrlo uznemirila na samu pomisao da će situacija s plaštom uništiti njen nastup. Umesto da strahuje da će pasti i ozbiljno se povrediti, više ju je uplašila mogućnost da razočara svoju publiku. Na sreću, njeni igrači su uspeli da strgnu plašt koji nije mogao da se otkopča, a publika ništa nije primetila - kaže izvor, koji ističe da pop zvezda i dalje pokušava da otkrije kako je došlo do nemile situacije. 

Međutim, pevačica je izjavila da to nije jedino što je krenulo po zlu:

- Ništa nije funkcionisalo po planu, iako smo kompletna ekipa i ja dali sve od sebe. Od minimuma vremena da se spremim za nastup, pogrešnih informacija i tajminga, do toga da sam mislila da ću u jednom momentu zajedno s onim plaštom sa tri metra visine završiti na podu Arene, preko otvorenih rana, katane koja se sve vreme tresla... Na sve to dočekali su me i izgoreli kadrovi nastupa u prenosu - napisala je Milica na Instagramu, i poručila da je ipak zahvalna što je dala svoj maksimum.

(Alo)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".