Izvor:Foto: TV Pink printskrin/Zadruga 6

"MOLIM TE, PUSTI ME!" Zvezdan se iživljava nad Anom (VIDEO)

Izvor: Nportal

04.02.2023.

10:00

ZVEZDAN Slavnić je izgleda ovog jutra definitivno počeo da pokazuje pravo lice!

Nakon što je nekoliko sati u okviru razgovora vršio psihičku torturu nad bivšom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić, Slavnić je u zoru otišao korak dalje, i prema ženi, koju kaže da voli, se poneo neopisivo surovo. 

Iskoristio je trenutak kada je Ana izašla ispred kuće da zapali cigaretu, a onda brzo za njom zatvorio vrata kako joj ne bi dao da uđe unutra.

Ćurčićeva je stajala na vratima i molila ga da uđe, međutim, Zvezdan nije hteo ni da čuje! U tom momentu su se u haos uključili i ostali zadrugari, a pre svega su Filip Car i Žana Đorđević pokušali da ga urazume i objasne mu da nije ljudski to što radi. 

- Daj bre čoveče ne zezaj, otvori joj vrata - pričao je Car. 

- Zvezdane ne radi to, prehladiće se, hladno je napolju, pusti je da uđe - vikala je Žana.  https://www.youtube.com/watch?v=IDJg7kJPkBk

Nakon što je "popustio" i otvorio vrata, Ana je ušla vidno smrznuta, a potom se uputila u sobu kako bi legla da spava, međutim, Slavnić joj čak ni to nije dozvolio.

Gledaoci "Zadruge" su ovakvo ponašanje okarakterisali kao "monstruozno iživljavanje", te smatraju da Slavnić po hitnom postupku treba biti sankcionisan i udaljen iz rijalitija. 

- Pusti me molim te da spavam - govorila je ona. 

- Neću, ovo će sad trajati 5 dana dok ne odeš na kapiju - pretio je Zvezdan.  https://www.youtube.com/watch?v=EHxm_jNJZtY