Izvor:Foto: Printskrin/Jutjub/Marko Radić

DOŽIVELA NASILJE: Lenu vršnjaci pokušali da udave

Izvor: Nportal

05.02.2023.

16:40

LENU Stamenković upoznali su u muzičkom takmičenju za decu 2015. godine kada je izabrana interno da predstavlja Srbiju za Dečiju pesmu Evrovizije.

Lena je prošla vrlo rano kroz najveće strahote. Vršnjaci su nad njom izvršili užasno nasilje, a ona je prvi put progovorila o tome.

Mlada pevačica je opisala užasan događaj u jednoj emisiji, trenutak kada su vršnjaci pokušali da je udave u bazenu. Izjavila je da mozak tada drugačije reaguje i da svojim vršnjacima oprašta, jer su ipak bili deca.  

- Moramo da razumemo i tu drugu stranu drugih ljudi. Iako sam, zbog svih situacija, postala introventna osoba, to mi je mnogo pomoglo jer sam krenula da pišem i sve boli koje sam trpela od drugih ljudi sam predočila u papir, harmoniju i muziku - započela je pevačica, pa se osvrnula na konkretan slučaj utapanja u bazen:

- Postoje malene stvari koje sam doživljavala, u smislu da su me prozivali, ogovarali, gađali kamenjem, ali smatram da su to male stvari u odnosu na one koje su se dešavale. Tada proradi neki klik u mozgu da mora da se preživi. Imala sam jednu situaciju u kojoj su vršnjaci pokušali da me udave u bazenu, i to je normalno, a ja sam mislila da su mi to prijatelji. Ne uzimam za zlo, to su deca.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".