Izvor:Foto: ATA images

POKLON DEVOJCI: Biković iskeširao milione za lepu Crnogorku

Izvor: Nportal

15.02.2023.

13:38

PAR je otišao na letovanje malo ranije.

Miloš nije štedeo kada je u pitanju ovo putovanje. On je odlučio da deset dana izdvoji i ode sa devojkom na odmor na Maldive. 

- Izabrali su jedan od najluksuznijih hotela na ostrvu, "San sijam iru veli", sa pet zvezdica, koji se nalazi na samoj plaži, tik uz Indijski okean. Borave u kućici u kojoj imaju mir i privatnost, što je Milošu važno. Za deset noći, koliko će Miloš i Ivana biti tamo, glumac je platio 11.700 evra, a za dve povratne karte izdvojio je još 2.500 evra - otkrio je izvor za Informer i dodao da će par imati dodatnih troškova na odmoru:

- NJih dvoje planiraju i da idu na izlete van ostrva, tako da će potrošiti još minimum 3.000 evra (ukupno oko 18.000 evra, 2.111.310 dinara).

Lepa Crnogorka i slavni glumac su krajem januara bili na Alpima, a ovaj put je Miloš odlučio da ode na letnji odmor ranije zbog poslovnih obaveza: 

- Prošle godine su posetili Bali i Maldive, koji su im se mnogo dopali, pa su odlučili da ponovo odu tamo, ali su ovoga puta promenili hotel. Miloš i Ivana odmor uglavnom provode tako što ispijaju koktele na plaži, rone, sunčaju se... U sklopu kućice imaju i svoj bazen i vrt, odakle uživaju u fantastičnom pogledu na okean.-izjavio je izvor i dodao:  

- Prvo ga očekuje premijera druge sezone serije "Južni vetar", a zatim i mnoga gostovanja. U Rusiji se iščekuju premijere njegova dva filma, komedije "Sluga 2" i naučnofantastičnog trilera "Izazov". Zato je sada odlučio da na najbolji način iskoristi slobodne dane.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Miloš Biković #Ivana Malić #Miloš Biković devojka #VIP #Maldivi Miloš Biković